Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ponovno kreće Azijski festival: Očekujte bogatu ponudu hrane i koktela, ali i jedno iznenađenje

Ponovno kreće Azijski festival: Očekujte bogatu ponudu hrane i koktela, ali i jedno iznenađenje

Posjetitelji će na 10 kućica imati priliku kušati najkvalitetnije namirnice i uistinu bogat i raznolik izbor tradicionalnih i omiljenih jela Kine, Japana, Tajlanda, Indije, Koreje, Malezije

VIDEO

Od 6. do 12. svibnja na Trg Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu ponovno stiže rapsodija egzotičnih okusa - Asian street food festival i to na Trg Josipa Jurja Strossmayera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sladoled od plastike 01:08

Posjetitelji će na jednome mjestu u tih tjedan dana moći uživati u sočnim bao bunsima, izdašnim gyozama, kremastom curryju, aromatičnom phad thaiju, kreativnim sushi rolicama, tipičnom japanskom ramenu, tuna tartar i tuna katsu sandoima od vrhunske plavoperajne tune - najprestižnije namirnice koja se predstavila na nekom street food festivalu.

Bit će tu i neodoljivog honey chilly chickena, preukusne tikka masale, očaravajućeg korean fried chickena, moćnih korean hot dogova, slasnog mochi sladoleda, hrskave som tum papaya salate, osvježavajuće mango fruit salate i sticky riže, hrskavih kozica u tempuri, sočnih vege spring rolica, vrhunskih tropskih koktela, autentičnih tajlandskih limunada, popularnog bubble tea, zdrave Crobucha kombuche, te egzotičnih spritzeva i koktela sa yuzu citrusom.

U Zagreb stiže prvi festival kave: Evo što vas sve očekuje
U Zagreb stiže prvi festival kave: Evo što vas sve očekuje

Posjetitelji će na 10 kućica imati priliku kušati najkvalitetnije namirnice i uistinu bogat i raznolik izbor tradicionalnih i omiljenih jela Kine, Japana, Tajlanda, Indije, Koreje, Malezije…Na drugom po redu Asian Street Food Festivalu posjetitelje očekuju:

1. Curry House by Tuk Tuk Express

2. Gyoza bar by Purple Monkey

3. Phad Tai by Thai Thai

4. Tuna & Bar by Picnic

5. Ramen House ZU KU JI

6. Sushi by Soho Sushi

7. K Dogs by K Dogs

8. Bao Buns by Jellyfish in space

9. Gingle Bells

10. Central Bar

U najavi je i još jedan gastro sudionik iznenađenja, ali i bogat popratni program: Metro donosi zabavan tematski Food kviz, na atraktivnoj radionici Pinelli & Vino slikat će se azijski motivi, tvrtka Marikomerc za Udrugu Down Zagreb donira jednu cijelu plavoperajnu tunu koja će biti zvijezda cutting showa uz chefa Marija Mihelja i druženje sa štićenicima Udruge.

Popis hrane koju možete jesti navečer - neće vas udebljati
Popis hrane koju možete jesti navečer - neće vas udebljati

Pred kraj festivala podijelit će se i 200 kamenica uz pjenušac Reserva Royal, očekuju nas i live performasi Zagreb Street Art umjetnika, te kao i uvijek pomno osmišljen glazbeni program i nastupi vrhunskih DJ-eva pod kreativnom palicom Ozrena Kanceljaka.

ASFF 2024

Sam festival svečano će otvoriti počasni konzul Kraljevine Tajland, dr. Stjepan Ćurić, a posjetitelji će moći uživati u iznimno atraktivnom nastupu tradicionalne tajlandske plesne skupine. Tijekom Festivala nakon uživanja u vrhunskim delicijama moći ćete se opustiti uz tradicionalnu tajlandsku masažu, te usput doći u mogućnost osvajanja puta na Tajland.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'
NEVJEROJATNA SNAGA VOLJE

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'

Dejana Bačko nevjerojatna je žena, koja je usprkos invaliditetu ostvarila sve u životu. Za svakodnevne zadatke koristi noge i ništa je ne može zaustaviti

3 najčarobnija znaka Zodijaka
DIVNA BIĆA

3 najčarobnija znaka Zodijaka

Jedni su duboko empatične i brižne duše. Drugi posjeduju urođenu sposobnost da vide izvan površine i uđu u skrivena područja podsvijesti, a treći su poznati po svojoj intenzivnoj strasti i magnetskoj privlačnosti
Evo koliko dugo biste trebali sjediti na WC-u - tvrdi stručnjak
PRAVILAN NAČIN

Evo koliko dugo biste trebali sjediti na WC-u - tvrdi stručnjak

Stolici je potrebno vrijeme da se pomakne u ispravan položaj kako bi sišla kroz analni kanal, zbog čega ne biste trebali pokušavati na silu. Ako ne uspijete, ustanite i prošetajte